Kennis is key, dat is onze motto. Kennis opdoen kan op veelal manieren. Denk aan het lezen van boeken, tijdschriften, artikels of het bekijken van documentaires, films en ga zo maar verder. Het is geen hogere wetenschap dat deze bronnen van informatie nuttig zijn. Bij kenniscentra stimuleren wij tevens de interactie tussen mensen voor het effectief opdoen van kennis. Via Gmail heb je ongekende mogelijkheden om met andere mensen in contact te komen. Connect met mensen die dezelfde interesses delen en spar vervolgens met de stof.

Moet je nog een Gmail-account aanmaken? Klik dan verder via de hyperlink en kom erachter hoe je een dergelijk account kan beginnen. Via de link krijg je alle benodigde informatie over het aanmaken/aanmelden van een Gmail-account, groep aanmaken, agenda’s delen, contacten toevoegen of hoe je wachtwoorden verandert of accounts herstelt.

Gmail aanmaken voor het delen van kennis

Gmail biedt toegang tot vrijwel iedereen in de wereld. Heb je een onderwerp waar je interesse in hebt, bijvoorbeeld de ontwikkelingen rond de SNES mini classic van Nintendo, voeg dan mensen toe die blogs schrijven over deze spelcomputers. Maak vervolgens een Gmail groep aan zodat iedereen met elkaar kan sparren over het onderwerp. Op deze manier deel en verwerk je op effectieve manier informatie. Dit kan zeer effectief werken voor mensen actief in de journalistiek of bloggers.

Wanneer je een Gmail-account bezit, krijg je tevens toegang tot Google Plus, Google Drive, Google Play en nog meer handige functies. Deze functies zijn bovendien volledig gratis. Twijfel daarom niet en maak een account aan en start nieuwe manieren van kennis opdoen!